Na telefononi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na shkruani
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ju ndihmojmë të ndërtoni

 

OBJEKTIN E ËNDRRAVE TUAJA

 
 

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI?

 
 
 

Rreth nesh

 
M Holding dizajnon dhe ndërton projektet më të sofistikuara.

M Holding siguron zgjidhje profesionale dhe teknike për ofrimin dhe prokurimin e projekteve të ndërtimit të sigurta, të ekzekutuara mirë, me efikasitet kapital inxhinierik, klientët në të gjithë vendin tonë. Nga projektimi në dizajn, qëllimi ynë është klient i kënaqur.

 
 
 
 
 
 
 
 
5
 
vjet punë dhe përkushtim i vazhdueshëm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30
 
të punësuar në kompaninë tonë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30+
 
projekte të përfunduara me sukses
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
90+
 
klientë të kënaqur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shërbimet tona

 
 
 
 
 
 

Ndërtim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ndërtimtari e lartë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projektim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dizajn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI?

 

Sepse ne e drejtojmë biznesin tonë sipas standardeve më të larta të cilësisë, ndershmërisë dhe drejtësisë.

 
 
 
 
 
 
 
 

VLERAT TONA:

 

Ne besojmë në ndryshimin e vazhdueshëm të vetë-iniciuara, përmirësimin, mësimin dhe avancimin e standardeve në ndërtimtari. Në të njëjtën kohë, jemi të përkushtuar për:

 
 
 
 
 
Qëndrueshmëri
 
 
 
 
 
 
 
 
Teknologjinë më e fundit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Respektim të afateve
 
 
 
 
 
 
 
 
Dizajn modern
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ide

 
 
 
 
 
 
 

Skica fillestare

 
 
 
 
 
 
 

Skica të detajuara

 
 
 
 
 
 
 

Ndërtim

 
 
 
 

Projekte

 
 
[ Страница 1 од 3 ] Следно
 
 
 
 
 
 
 
 

NA KONTAKTONI

 
*
 
*
 
*