Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пишете ни
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ви помагаме да го изградите

 

објектот од вашите соништа

 
 
 
 
 

За нас

 
М Холдинг дизајнира и гради најсофистицираните проекти.

М Холдинг обезбедува професионални и технички решенија за испорака на безбедни, добро извршени, капитално ефикасни инженерски, набавки и градежни проекти на клиентите ширум нашата држава. Од проектирање до дизајн, нашата цел е задоволен клиент.

 
 
 
 
 
 
 
 
5+
 
години континуирана работа и посветеност
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30+
 
вработени во нашата компанија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30+
 
успешно изработени проекти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
90+
 
задоволни клиенти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши услуги

 
 
 
 
 
 
 

Изведба

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Високоградба

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Проектирање

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дизајн

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да нè изберете?

 

Бидејќи водиме нашиот бизнис по највисоките стандарди на квалитет, чесност и правичност.

 
 
 
 
 
 
 
 

Наши вредности:

 

Веруваме во континуирана самоиницијативна промена, подобрување, учење и унапредување на стандардите во градежништвото. Истовремено, се залагаме за:

 
 
 
 
 
Одржливост
 
 
 
 
 
 
 
 
Најсовремена технологија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Почитување на рокови
 
 
 
 
 
 
 
 
Модерен дизајн
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Идеја

 
 
 
 
 
 
 

Првични скици

 
 
 
 
 
 
 

Детални нацрти

 
 
 
 
 
 
 

Изградба

 
 
 
 
 

Наши проекти

 
 
 
 
 
 
 

Контактираjте нè

*
 
*
 
*